2 листопада 2018

Новий офіс у Варшаві!

Modern-Expo Group, міжнародний холдинг, провідний виробник і постачальник комплексних рішень для ритейлу №1 в Центральній і Східній Європі, відкриває вже другий офіс у Варшаві!

Діяльність Modern Expo на світовому ринку поступово розширюється. На сьогодні компанія постачає продукцію більш ніж у 65 країн світу і планує відкривати для себе нові ринки. “Рішення про відкриття офісу є результатом розвитку компанії. Ми постійно шукаємо кращих спеціалістів для нашої команди. Лише у вересні до нас прийшло 7 нових працівників. Робота в Modern-Expo - це не лише виклик, а й можливість професійного розвитку. Це комфорт, який виникає завдяки відмінним умовам праці”, - розповідає Пьотр Красніцкій, директор з продажу та член ради директорів Modern Expo Group.

Новий офіс у Варшаві!

Новий офіс розташований у сучасному co-working комплексі Brain Embassy на вулиці Конструкторська, 11. Ідея Brain Embassy полягала у створенні місця роботи стилю Google. Офісна будівля в Мокотуві обладнана не тільки традиційними офісними приміщеннями, але також і co-working-простором та бібліотекою. У зоні відпочинку є гамаки та пуфи. Все  продумано до дрібниць. Цей проект нагороджений відзнакою "Інновація року" у 16-му випуску престижного конкурсу CIJ Awards.

Останні публікації