27 лютого 2019

Футбол з дітьми з дитбудинку

Юними гравцями з Вітебського Дитячого будинку поповнилась футбольна команда працівників Modern-Eхро в Білорусі. Ганяли разом м’яча, беручи участь у благодійному турнірі «Сніговий кубок», головною умовою якого було взяти молоде покоління в команду!

«Ми без вагань погодились, — розповів Віталій Ніколаєв, капітан футбольної команди. —Зробити приємне дітям — завжди в радість! Купили солодощі, відіграли турнір, а потім  пригощалися піцою і спілкувалися з дітьми. Все було дуже по-сімейному».

Це не перший соціальний проект футболістів.  Наприклад, усією своєю спортивною спільнотою хлопці відвідали притулок для тварин. Купували корм, спілкувалися, навіть сніг довкола притулку розчистили.

Футбол з дітьми з дитбудинку

Єдиною футбольною командою хлопці з вітебського підприємства Modern-Expo стали не так давно: на початку вересня минулого року. Спортивну ініціативу профінансували і підтримали керівники  Modern-Expo. Тож тепер вітебські футболісти регулярно тренуються і представляють компанію на міських змаганнях. Основа команди — модернівці: від слюсарів до менеджерів.

У березні футболісти планують відвідати Будинок немовляти і передати їм засоби для дитячої гігієни та дитяче харчування. Модернівці кажуть, що проводити вільний час, коли знаходишся поряд із найбільш беззахисними у світі істотами: малюками й тваринами, це дарує особливе внутрішнє налаштування, згуртовує людей не тільки довкола спільної роботи, спорту, але й соціальної відповідальності. «Усі ми щодня можемо робити світ  кращим», —  резюмують вони.

Останні публікації